MK | EN

Новости

22.09.2018

БАКЛАВА на „Браќа Манаки“ фестивал!22 септември, Битола, 23:30 часот, БАКЛАВА ќе биде дел од свеченото отворање на 39 издание на ИФФК „Браќа Манаки“. BAKLAVA at International Cinematographers' Film Festival MANAKI BROTHERS! 9/22, Bitola, 23:30hBAKLAVA at International Cinematographers' Film Festival MANAKI BROTHERS! 9/22, Bitola, 23:30h