MK | EN

Новости

12.07.2017

Скопски концерт!15.07.2017 (сабота)

 

Настап во организација на манифестацијата Скопски културен ритам, на отворената сцена на плоштадот „Карпошово востание“ (плоштадот помеѓу Камени мост и Стара чаршија), 20:30ч.